Welkom bij het alumninetwerk van PwC

#YourNetworkforLife

Alumni Registratie Medewerker Registratie

Via PwC Alumni blijf je als (ex-)PwC'er in contact met je oud-collega's en op de hoogte van de ontwikkelingen bij PwC. Via de site blijf je ook op de hoogte over de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. En daarnaast kun je je via deze website aanmelden voor de alumnibijeenkomsten die PwC organiseert.

Heb je nog vragen over PwC Alumni? Mail het Alumni Office

Stories

Your Network for Life

Als een van onze vele alumni heb jij bijgedragen aan het vormgeven en de totstandkoming van de organisatie die we vandaag de dag zijn. Iedere dag blijven we bij PwC werken aan de realisatie van onze ambities. Door de inzet van moderne technologie krijgen we steeds meer en beter inzicht in ons alumninetwerk en zijn we in staat ons programma beter af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften. Op deze manier helpen we jou aan relevante kennis, nodigen we je uit voor sessies die voor jou interessant zijn, delen we divers ander PwC-nieuws en ondersteunen we je bij het bouwen van duurzame relaties en een relevant ‘Network for Life’.

Blijf op de hoogte via Alumni Updates

De Alumni Update is dé digitale nieuwsbrief van en voor PwC Alumni. Via de Alumni Update informeren we je twee keer per jaar over een aantal thema’s en relevant nieuws waarvan we denken dat ze voor jou als oud-collega interessant zijn. Ook lees je in de nieuwsbrief interviews van (oud-)collega’s.

Ontvang uitnodigingen voor alumnibijeenkomsten

Jaarlijks organiseren we zowel regionale als landelijke (virtuele) alumnibijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je de mogelijkheid (oud-)collega’s te ontmoeten en willen we je graag updaten over PwC en inspireren over belangrijke thema’s.